Sommarfest för vår 40åriga Stefan

Igår överraskade vi Stevo med en fest i hans ära. Jag hoppas innerligt att han blev glad och förvånad. Personligen tyckte jag att det blev mycket lyckat.



Förberedelser för grillning



Lekar



Det var inte så lätt att ta kort på de fyrbenta deltagarna, Kanaya och minihunden.

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (2) Trackbacks ()

Min älskade...

...hund Kanaya är precis som vanligt. Hon är numera van att hänga med på det mesta. Hon har träffat massor av människor, hundar och andra djur. Varje gång slås jag av hur otroligt enkelt det är att ha henne med sig, lugn och rullar ihop var som helst och somnar (vid någon famiiljemedlems fötter så klart). Rumsrenheten är äntligen här och det gör livet så mycket enklare för oss alla.
Ute på promenad bryr hon sig inte om andra hundar, kan intressera sig för människor som går förbi men det är allt. Till vardags har hon sin kompis Cesar som vi träffar nästan dagligen. I de lekarna är hon en mycket tuff tjej och han är tålamodet själv.

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midsommar

Året 2009 begav vi oss till Göteborg för en helg med vännerna där. Vädret gav mycket att önska men vi trivdes ändå. I sann svensk anda flyttade vi in och ut, in och ut för att undvika regnskurarna.
Midsommardagen spenderades med femkamp på Liseberg och vi gick inte lottlösa där ifrån.

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdatering

Jag räknas som frisk och arbetsför så nu har jag börjat jobba. På gott och ont. :) Det är även därför som det blivit klent uppdaterat här på bloggen men det ska det bli ändring på! Tyvärr blir det inte prioriterat att sitta vid datorn då solen skiner och jag bara har några timmar per kväll att lägga på hund och barn.

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (5) Trackbacks ()

För mig

Jag har verkligen en enda önskan för imorgon. Det skulle vara så rart om ni stackare som ändå verkar titta in här kunde hålla tummarna för mig imorgon tisdag kl 10:00. Allt jag ber är en tanke, kanske klämma tummen lite och en kort bön. Tänk på mig imorgon!

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (1) Trackbacks ()

På besök hos Ozzy

Jag och Kanaya åkte upp till Borlänge för att träffa en blivande agility stjärna. En herre på 6 år av den finaste sortens Golden Retriever.

Mycket rolig bild som visar ett vem som helst kan bli galen av tjejer. :)

Ozzys matte var inte nöjd med detta kort men det speglar dagen rätt bra.

Fint samspel

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (0) Trackbacks ()

One year older, none the wiser....

Firade min födelsedag på den plats jag älskar mest! I bilen! Linda överraskade mig med en kväll som hon sa inte skulle vara något speciellt men det var mycket speciellt! Se nedan!





Uppdukat i äkta Mia och Klara stil....

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hufvudstaden

Ja ni, jag begav mig med vännerna till huvudstaden för en riktig tjejhelg. Det blev...intressant.

En timme hade vi varit där när det började banka på dörren. För att de eventuella massmördarna skulle höra att det var någon där så ropade jag högt och tydligt "ÖPPNA INTE". Det fortsatte att banka på dörren så tillslut var vi tvugna att öppna och det var polisen! De ville höra om vi kände igen grannen och om vi hört något därifrån men som endast inneboende fick de inte veta mycket från oss. Någon kväll senare hade någon tryckt ner massor av liljor i grannens brevinkast så jag misstänker att något sorgligt hade hänt.

Just denna första kväll lät vi oss inte nedslås av detta utan drack upp det vin vi haft med oss och gick ut och dansade trots att vi bestämt att bara ta det lugnt och gå ut och äta denna första kväll. Det är inte ofta vi kommer iväg utan barn, karlar och hundar så vi gjorde som sig bör och stannade ute hela natten.

Morgonen därpå skulle vi ta oss ner på stan för att för det första köpa vin till kommande kväll, även en flaska som vi lånat av lägenhetsinnehavaren. Vi blev mäkta förvånade när det visade sig att Systembolaget var stängt! Det var nationaldagen! En viss panik utbröt på tjejers vis. Den räddade ängeln kom från Lindas mamma som bjöd oss på en kväll ute som jag misstänker blev dyrare än hon hade tänkt sig. KÄRLEK! Vi tog finna kort på alla oss tjejer som vi tänkte göra något roligt av till henne.

Dagen hade ett helt ok väder trots utlovat hällregn. Människor på stan tog verkligen det här med svenska flaggans dag på allvar och hade tröjor, målat sig i ansiktet och viftade med flaggor. Lite förvånad började jag bli när det även dök upp rödmålade människor. Då insåg ja glite generat att det var på grund av matchen i fotboll mellan Sverige och Danmark som gjorde att människorna gick man ur huset, inte nationaldagen. Tack gode gud för att allt är sig likt.

Kvällen blev full av dans och skratt som dog ut något när vi tappat bort kameran med alla våra bilder. Vi fick oväntad hjälp från Rickard Herrey (?) att leta efter denna men den förblev borta.

Med värkande fötter letade vi på morgonkvisten upp en taxi för att ta oss till Götgatan för några timmars sömn. Tyvärr var inte denna taxichafför lika charmerande som de vi mött under hela resten av resan utan blev hysterisk över ett litet skämt om vad det egentligen skulle kosta att åka taxi. Han bröt fullständigt ihop och kastade ut oss ur taxin trots att vi försökte övertyga honom om att det verkligen bara varit skämt. Nej du, den killen hade nog haft en mycket jobbig kväll, kanske tog han förlusten mot Danmark extremt hårt. Vi stod hur som helst åter på gatan. Som väl är dyker det hela tiden upp nya taxibilar i stan så nästa färd avnjöt vi i tystnad och utan några som helst skämt.

När vi på söndagen åkte hem var vi trötta och mycket nöjda med nya goda minnen men utan bilder att bevisa det med! :)

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hagel och driv-is

Kan inte begripa vad det är för fel på vädret? Vad hände med växthuseffekten?  Nej men skämt å sido så tycker jag innerligt synd om alla studenter. De ska ju ha strålande sol inför den framtid som väntar, trots dyster arbetsmarknad.

Kanaya har åkt på urinvägsinfektion så det har verkligen varit det ena efter det andra sen vi fick den lilla damen. Nu blir det antibiotika i tio dagar. I tablettform, det ska sannerligen bli intressant. Hon är lite låg av det och har ingen vidare aptit men det ska enligt veterinären vara helt i sin ordning och hon borde piggna till om någon dag. Känns lite jobbigt i och med att jag ska lämna henne med husse i helgen för ett äventyr med tjejkompisarna i Hufvudstaden. Nå väl, det är väl bara att åka hem om hon skulle bli dålig. Hon ska få sin spruta på måndag vilket då blir tredje veterinärbesöket sen hon flyttade hit för mindre än en månad sedan.

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sverigeresa

Jag och Linda tog den vanliga vändan som vi brukar åka med fika även denna kväll. Jag passade dock på att ta lite kort eftersom hon snart flyttar ifrån mig. Många undrar också hur vi kan åka runt och turista i våran egen stad.

Jag låter helt enkelt korten tala för sig själva!











DET ÄR ETT STORT LIV!!!!

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (1) Trackbacks ()