Växtvärk

Jag måste säga att vår lilla fyllkaya, Kanaya växer så jag knappt hinner med. Både på utsidan och insidan. Fortfarande försiktig men tar i alla fall mod till sig om hon får tid på sig som här där hon faktiskt frivilligt badar i en liten bäck. I övermorgon blir hon faktiskt 4 månader!

I verklighet är hon inte alls så här suddig!





Permalink [HUNDAR] Kommentarer (4) Trackbacks ()

Snabbvisit

Efter en mycket tuff arbetsvecka bestämde vi oss för att det bästa var att direkt efter jobbet packa in ungar och hund i bilen och åka 35 mil norrut för att spendera en dag på Alnö och sedan tidigt på söndagmorgon åka hem igen. Även en stressig helg borta fyller sin funktion i miljöombyte.



En avslappnad (eller uttråkad) son innan grillning...



Vi utmanar familjefriden med lite tävling.. Vad kan gå fel?



Jag har alltid sagt att man ska packa lätt men hur liten väska vi än har så följer alltid syskonkärleken med. (som den mor jag är så plockar jag hellre fram kameran än lägger mig i deras små argumentationer)

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (0) Trackbacks ()

Working 9 to 5

Hade väl kanske varit kul men jag föredrar att bo på kontoret dygnet runt, det som är trist med det är att det blir mycket litet bloggat. Jag försöker nämligen mellan jobbtimmarna hinna med att vara matte och mamma.
 
Ikväll efter jobbet stack vi iväg på en bio på en måndag. Det var mysigt och jag blev på riktigt bra humör då filmen var superkul. Handlade om ett gäng grabbar som stack iväg på svensexa till Las Vegas, kan tyckas vara ett uttjatat ämne men jag tyckte att det var mycket som var riktigt roligt och jag behövde skratta efter nästan 11 timmar på jobbet. Filmen hette baksmällan och jag ska från och med nu alltid se den dagen efter för att få lite perspektiv på min egen dagen-efter-ångest. 



 

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (0) Trackbacks ()

Aktiviteter för en Söndag



Idag plockade vi vuxenpoäng genom att gå på bygdespelen i Husby. Mysigt att sitta ute och se föreställning även om fars inte är min favoritgenre. Dessutom så kändes det kul att alla samlades, utom Lisa som tog hand om Kanaya. Tack!

Framåt kvällen efter mat på lappens så var vi inte riktigt nöjda så vi fortsatte vidare på Dala sightseeing. Sofie har fördelen att arbeta på turistbyrå så vi drar nytta av att ha en egen guide. I övrigt tycker jag att sådant är superkul och önskade att jag kunde lägga mer på minne så jag kunde återberätta för andra.
I alla fall åkte vi till något gruvhål där vattnet verkligen var helt turkost, det låg en bit utanför Säter men var verkligen fränt. Värt ett besök!






Som vanligt gör min kamera inte verkligheten rättvia.

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (1) Trackbacks ()

Allt förändras fast ingenting händer

Märklig helg, konstig lördag! Tyckte det var så skönt att göra ingenting men insåg sen att ingenting bestod av en hel del saker och ändå kryper det i kroppen.
Började morgonen med en lagom promenad med Linda för att ventilera veckans små och stora frågor och slutligen hamna på loppis. Hem och städa lägenheten vilket gick i en rasande fart för att sen ta en pizza på en uteservering med Stevo. Åter hemma för att kasta i några maskiner och träna (mer leka) med Kanaya. Sen bar det ut i skogen för att lägga hennes första spår som inte gick så bra, däremot gick det bättre för Cesar som verkade förstå vad vi ville.
Efter skogen tog vi oss en promenad för att avrunda kvällen med lite glass och nötsås och Sex and the city.

När jag rabblar det jag gjort så känns det ändå som om det var en rätt ok dag och ändå kommer klådan inifrån...

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (1) Trackbacks ()

I LOVE SWEDEN!

I och med att jag nu blir till att jobba hela sommaren så gäller det att göra det absolut bästa man kan av varje sommarkväll och helg. I veckan har jag bland annat varit ut till Kicki för att få lite inspiration till Kanayas och min träning. Det fick jag verkligen! Tack!

Vi har varit och badat. Vi har sightsing:at i närområdet. En kväll var vi till Jockes jobb och passade på att åka runt lite i Västermanland. Blev hur mysigt som helst!



Vid bruksmiljö i Ängelsfors



Nyfiken liten tös som tyckte det var en aning läskigt att gå över träbroar när man ser vattnet forsa under. Här där vattnet var lugnt gick det bättre.



Jag har bott i andra länder, men i skönhet är det inget som slår Sverige!



Borta bra men hemma bäst! :)

Permalink [ALLA DAGAR SOM KOM OCH GICK] Kommentarer (0) Trackbacks ()